Bestuur de Double Robotics robot tijdens Dé Onderwijsdagen 2015

Op de congresdag voor mbo en ho (10 november) zal een Double Robotics robot rondrijden tijdens Dé Onderwijsdagen. Wilt u een kijkje nemen op Dé Onderwijsdagen zonder dat u in Rotterdam bent? Of wilt u tijdens Dé Onderwijsdagen zelf de robot besturen? Grijp dan deze kans op 10 november.

Van afstand bestuurbaar
De Double Robotics robot is van afstand bestuurbaar. U kunt dus vanaf uw werkplek, thuis, of waar dan ook, de robot besturen. Op Dé Onderwijsdagen kunt u deze robot ook proberen. U kunt via de robot kijken en luisteren. Beeld en geluid kunt u zelf instellen als u de robot bestuurt.

Bestuur de Double Robotics robot
Hieronder ziet u een filmpje met uitleg over de Double Robotics robot:

Aanmelden
U kunt zich aanmelden om de Double Robotics robot te besturen. Ook kunt u op 10 november langslopen op het netwerkplein om de robot te besturen, als deze niet in gebruik is.

U kunt zich aanmelden om de Double te besturen door een mail te sturen naar Raoul Teeuwen (Productmanager Identity & Trust, SURFnet) via raoul.teeuwen@surfnet.nl. Verstuur de mail vanaf uw instellings e-mailaccount (bv @leidenuniv.nl) en vermeld in uw e-mail uw voor- en achternaam en uw mobiele telefoonnummer. Geef ook aan in welk tijdslot u de robot enkele minuten wilt besturen (10:00 uur – 11:00 uur, 11:00 uur – 12:00 uur, 12:00 uur – 13:00 uur, 13:00 uur – 14:00 uur, 14:00 uur – 15:00 uur).

We verwijderen uw gegevens direct na afloop van Dé Onderwijsdagen, en deze zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Voorwaarden

  • De robot is alleen te besturen vanuit Chrome, een Chromebox of een iDevice. Hoe u de Double bestuurt vanuit Chrome leest u hier, de app om de Double te besturen vindt u hier
  • Een aanmelding garandeert niet dat u de robot kunt besturen. We houden een lijst bij met aanmeldingen. Als u aan de beurt bent, bellen we u. Indien u de robot dan nog wilt/kunt besturen, maken we op de robot tijdelijk een account aan waarvan u de link ontvangt in uw instellingsmail. Let op dat deze mail ook in uw ongewenste mail kan binnenkomen.
  • We proberen iedereen in ieder geval vijf minuten te geven om de robot te besturen. Indien het door technische redenen niet mogelijk is de robot voor u werkend te maken, zullen wij deze poging opgeven. Op een later moment zullen we u weer proberen in te plannen.

Meer informatie

Graag tot ziens op Dé Onderwijsdagen!

Deze blogpost is geschreven door Raoul Teeuwen, Productmanager Identity & Trust, SURFnet

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in 2015. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s