Deadline voorbereiding OWD-sessie flipped classroom #owd12

Morgen is de deadline van de voorbereidingsopdracht van de sessie “De flipped classroom: hoger onderwijs op z’n kop?” die ik op woensdag 14 november a.s. tijdens de Onderwijsdagen verzorg. De sessie zelf wordt immers ook volgens dit concept vormgegeven.

Dit betekent dat deelnemers zich van tevoren moeten voorbereiden:

  • Het bestuderen van achtergronden over dit concept via dit online artikel dat ik speciaal voor deze gelegenheid heb geschreven.
  • Neem je eigen device mee naar de sessie. Je moet daarmee verbinding kunnen maken met het aanwezige wifi-netwerk.
  • Voor iphone- en iPad-gebruikers: installeer eClicker Audience (gratis).
  • Formuleer 2-3 multiple choicevragen, true/falsevragen en/of eens/niet-eens vragen waarmee je kunt toetsen of deelnemers aan de sessie het concept van de Flipped Classroom hebben begrepen. Formuleer ook de antwoorden erbij. Laat de vragen en antwoorden achter via de reactie-optie van deze blogpost, de reactiemogelijkheid van deze pagina, dit contactformulier of mail ze naar wilfred[at]wilfredrubens.com (ovv vragen Flipped Classroom). Deadline: 11 november 2012, 13 uur.

Tijdens de sessie geef ik geen presentatie over dit concept.

Datum: 14 november 2012, van 13:30-14:20
Locatie: World Trade Center in Rotterdam, Rotterdam Hall

Ik heb inmiddels al enkele vragen en een stelling ontvangen. Maar dat aantal kan best nog worden uitgebreid.

Advertenties

Over wrubens

Wilfred Rubens houdt zich sinds eind 1995 bezig met ICT en leren. Hij heeft gewerkt binnen het middelbaar beroepsonderwijs, bedrijfsleven, de zorgsector en hoger onderwijs. Op dit moment is hij als projectleider OpenU en e-learning adviseur werkzaam bij het Centre for Learning Sciences and Technologies (CELSTEC) van de Open Universiteit. Wilfred is redactielid van e-learning.nl en jurylid van de Nederlandse e-learning award. Hij onderhoudt een weblog over technology enhanced learning (http://www.wilfredrubens.com). Wilfred Rubens treedt regelmatig op als dagvoorzitter, spreker, workshopbegeleider en gastdocent over e-learning. Hij heeft een groot aantal publicaties over e-learning op zijn naam staan. Hij is lid van de adviesraad van het nationale e-learningcongres en van de advisoryboard van de Online Educa in Berlijn. wilfred@wilfredrubens.com http://www.wilfredrubens.com
Dit bericht werd geplaatst in 2012, Wilfred Rubens en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s