Hoe plan je je bezoek aan de Onderwijsdagen?

Niet alleen hier wordt geblogd in de aanloop naar Dé Onderwijsdagen. Ook andere edubloggers zijn zich aan het voorbereiden. Hoe kan dat beter dan met de OWD12 app?

Patrick Koning gaat voor het eerst in zijn onderwijscarrière naar de Onderwijsdagen. Naast het bezoeken van een aantal sessies geeft hij samen met zijn collega een presentatie over het vak Mediawijsheid dat ze samen ontwikkelen voor het Koning Willem I College.

Mediawijsheid als vak
Scholen zoeken naar mogelijkheden om gebruik te maken van mobile devices en sociale media om zo aan te sluiten bij de leefwereld van de studenten. Het Koning Willem I College is vorig schooljaar gestart met de invoering van het vak mediawijsheid. Hierbij wordt ingegaan op de kansen die mobile devices en social media voor de student met zich meebrengen, maar ook op de mogelijke gevaren.

Tijdens deze presentatie wordt ingegaan op de achterliggende visie en de stappen om van het idee naar de daadwerkelijke realisatie te gaan (via ADDIE-model). Laat u inspireren!

Advertenties

Over Trendmatcher

Als trendmatcher leg ik verbanden tussen trends die ik tegenkom op internet en het gebruik dat we ervan kunnen maken in onze dagelijkse praktijk.
Dit bericht werd geplaatst in 2012, Willem Karssenberg. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s