Dé Onderwijsdagen App voor Android/iOS

Morgen is het weer zover, dan starten Dé Onderwijsdagen in Utrecht. Je hebt het al eerder kunnen lezen, Dé Onderwijsdagen beschikken dit jaar over een mobiele applicatie voor Android en iOS apparaten (iPhone, iPad, iPod Touch). Kijk op deze pagina voor de links/informatie om deze applicatie te downloaden/installeren.
In bovenstaand schermfilmpje krijg je een kort overzicht van de verschillende opties van de applicatie. Ze worden getoond aan de hand van de iPad-versie, maar de mogelijkheden zijn (bijna) identiek voor de andere twee versies. Alleen de “Friend Locator” functionaliteit is niet beschikbaar in de Android versie. Wil je daar echter tóch gebruik van maken op een Android toestel óf heb je een ander mobiel apparaat met internettoegang, maak dan gebruik van de webgebaseerde versie. Die heeft dezelfde functionaliteit als de verschillende Apps én de friend locator.
Hieronder zie je een aantal schermafbeeldingen van de applicatie op de verschillende platformen.

Onderwijsdagen App - Android Onderwijsdagen App - Android Onderwijsdagen App - Android Onderwijsdagen App - Android Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPhone Onderwijsdagen App - iPad

Zoals in het schermfilmpje ook wordt aangegeven zijn er nog een aantal zaken die verbeterd kunnen worden aan deze applicatie. Logisch, het is immers een 1.0 versie. Heb jij de applicatie al gebruikt? Laat dan een reactie achter hier bij dit bericht, in iTunes of in de Android Market!

Pierre Gorissen
http://ictoblog.nl

Advertenties

Over Pierre Gorissen

Active Geek, Trendwatcher, Blogger, PhD. Ik hou me bezig met ICT in het Onderwijs en Inline Onderwijs. Ik werk bij Fontys Hogescholen (maar schrijf 100% op persoonlijke titel!!).
Dit bericht werd geplaatst in 2011, Pierre Gorissen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Dé Onderwijsdagen App voor Android/iOS

  1. Willem zegt:

    LOL, ik had ook al een korte screencast gemaakt, maar die van jou is een stuk uitgebreider!
    Zie: http://www.screenr.com/tkZs

  2. Pingback: Dé Onderwijsdagen App voor Android/iOS » ICT & Onderwijs BLOG

  3. Oeps, foutje in de communicatie dan van mijn kant uit. Ik realiseerde me gisteren dat ik dit toegezegd had (als jij het niet al gedaan had!). 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s